Hvad er Dianetik?

 • Hvad er Dianetik?

  Ordet Dianetik kommer fra det græske dia, hvilket betyder "gennem", og nous, som betyder "sjælen", og defineres som "hvad sjælen gør ved kroppen."

  Dianetik er en metodologi, som kan afhjælpe uønskede fornemmelser og følelser, irrationel angst og psykosomatiske sygdomme (sygdomme, der skyldes eller forværres af mentalt stress). Mere præcist beskrives den, som hvad sjælen gør ved kroppen gennem sindet.

 • Dianetics Symbol
  Hvad betyder Dianetik symbolet?

  Dianetik symbolet har det græske bogstav delta, som sin grundlæggende form. Striberne er grønne for vækst og gule for liv. De fire grønne striber repræsenterer de fire underinddelinger, som livet er inddelt i indenfor Dianetik.

 • Hvad er sindet?

  Sindet er grundlæggende set kommunikations- og kontrolsystemet mellem personen og hans omgivelser. Det består af mentale indtryksbilleder, som er registreringer af tidligere oplevelser. Individet bruger sit sind til at opstille og løse problemer angående overlevelse og for at lede hans anstrengelser i overensstemmelse med disse løsninger.

 • Hvad er det reaktive sind?

  Det reaktive sind er den del af en person, som arbejder på et fuldstændigt stimulus-respons-grundlag. Det er ikke under personens viljemæssige kontrol, og det udøver sin kraft og kommandoværdi på personens årvågenhed, formål, tanker, krop og handlinger.

 • Kan Dianetik teknologi hjælpe mig til at overkomme sorg og tab?

  Ja.

  Kilden til enhver negativ følelse eller holdning kommer til syne med Dianetik. Årsagerne til en persons følelser af sorg eller tab er begravet i personens reaktive sind, der kan påvirke og kontrollere personen.

  Dianetik teknologi leder en person gennem hans eller hendes sind, så den egentlige grund til oprørtheden bliver fundet – og slettet. Når årsagen til oprørtheden er håndteret, bliver personen igen i stand til at leve et glad og sundt liv.

 • Hvem er L. Ron Hubbard?

  L. Ron Hubbard er grundlæggeren af Dianetik og Scientologi teknologien. Han har beskrevet sine filosofier i mere en 5.000 skrifter, inklusive dusinvis af bøger og 3.000 båndede foredrag. De, der regelmæssigt bruger hans lære til at forbedre dem selv og deres medmennesker, kommer fra alle samfundslag, og Scientologi missioner og kirker er blevet etableret på seks kontinenter. Hans internationale anerkendelse – og de mange tusinder priser fra individer og grupper samt den uforlignelige popularitet, som hans værker nyder, fra alle samfundsgrupper – er blot én målestok for hvor effektiv, denne teknologi er. Mere vigtigt er, at der er millioner af mennesker verden over, som betragter ham, som deres bedste ven.

 • Hvodan startede Dianetik?

  Dianetik teknologien blev udviklet af den anerkendte amerikanske forfatter og filosof, L. Ron Hubbard.

  L. Ron Hubbard begyndte sit studie af sindet i 1923. Mens han rejste vidt og bredt, studerede mange kulturer verden over og gjorde videnskablig forskning, udviklede og gennemprøvede han menneskets første effektive teknologi om sindet.

  I 1950 skrev han Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed, et omfattende værk, der beskriver hans opdagelser og teknikker og er den første og eneste komplette håndbog om sindet.

  Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed blev en amerikansk bestseller praktisk taget fra den ene dag til den anden. I sensommeren 1950 havde mange ikke blot læst bogen, men organiserede også grupper, så de kunne anvende Dianetiks teknikker. Bogen har været en bestseller lige siden, og var øverst på New York Times bestseller-liste næsten 40 år efter dens oprindelige udgivelse. Den fortsætter med at komme på bestseller lister verden over.

 • Er Dianetik baseret på én mands arbejde?

  Selvom Dianetik teknologien blev opfundet af L. Ron Hubbard skrev han dette: Anerkendelse skyldes til menneskets tænken gennem halvtredstusind år. Uden disse spekulationer og observationer ville tilblivelsen og udarbejdningen af Dianetik ikke have været mulig. Æren går især til:


  "Anaxagoras, Thomas Paine, Aristoteles, Thomas Jefferson, Sokrates, René Descartes, Platon, James Clerk Maxwell, Euklid, Charcot, Lucretius, Herbert Spencer, Roger Bacon, William James, Francis Bacon, Sigmund Freud, Isaac Newton, van Leeuwenhoek, Cmdr. Joseph Thompson (MC) USN, William A. White, Voltaire, Will Durant, Count Alfred Korzybski og mine lærere i atomare og molekylære fænomener, matematik og de humanistiske videnskaber på George Washington University og Princeton."

 • Hvordan finder jeg ud af mere om Dianetik teknologien?

  Køb en Dianetik Selv-forbedringspakke. Denne pakke indeholder alt, du har brug for, for at forstå og være i stand til at anvende Dianetik teknologien.

  Du kan også komme ind til et introducerende foredrag og se film om Dianetik i en af de mange hundrede Hubbard Dianetik Foundations og Dianetik centre verden over.

  For at finde en Hubbard Dianetik Foundation nær dig, så klik her.

 • Hvordan finder jeg nogen som jeg kan auditere Dianetik med?

  Du kan komme ind til en Hubbard Dianetik Foundation eller et Dianetik center, hvor du kan finde ligesindede, der er intereseret i Dianetik auditering.Det er almindeligt for to mennesker at auditere hinanden med Dianetik - person A auditerer person B, person B auditerer person A og så videre.

  Du kan også opfordre en ven eller et familiemedlem til at lære om Dianetik og auditere med dem. Dianetik procedurerne er lette at forstå og simple at anvende. To rimeligt intelligente personer kan nemt lære Dianetik og begynde at komme af med deres reaktive sind.

  Selvom du bor langt fra et Dianetik center, så fat mod. Der er mere end 20 millioner eksemplarer af Dianetik i omløb, og der er utvivlsomt folk i din omegn, der har læst bogen og som også gerne vil modtage auditering. Den internationale Hubbard Dianetik Foundation yder hjælp til de, der gerne vil finde andre, der er interesseret i Dianetik.

 • Hvor god skal jeg være for at auditere Dianetik?

  Dianetik er et præcist emne og dets principper er meget enkle at forstå og lette at anvende. Hvis du er rimeligt intelligent, vil du ikke have besvær med at forstå Dianetik eller lære at anvende den.

 • Hvad kan Dianetik gøre for mig?

   Dianetik teknologien vil tage dig ud på dit livs største eventyr, en rejse ind i dit sind for at opdage dine sande evner.

   Dianetik vil hjælpe dig med at forstå dit sind, hvad det består af, og hvordan det virker. Du vil opdage, hvordan det reaktive sind indvirker på dit liv.

   Ved at anvende Dianetik teknologi kan du komme af med dit reaktive sind.

   Forskellige mennesker har forskelligt udbytte fra Dianetik teknologien. Nogle af goderne, som folk siger, Dianetik har givet dem, er:

  • forøget energi,
  • skærpning af sanserne,
  • større lykke,
  • færre ulykker,
  • mindre stress og angst,
  • større intelligens,
  • hurtigere reaktionstid,
  • forbedrede forhold med andre